Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Badnja večer: Tuzlanska “Zimska čarolija” do ponoći! (FOTO)

Objavljeno: 24. Decembar 2014. - 18:12 | DANAS, IZDVOJENO, Ja Reporter

Novogodišnji bazar pod nazivom “Zimska čarolija” se u našem gradu održava po drugi put, a trajat će sve do 30. decembra ove godine. Učešće je uzelo oko 70 izlagača, koji dolaze iz svih dijelova BiH.

 

Pored prilike da uživate u zabavnom programu, moći ćete uživati i u proizvodima proizvođača vina, rakije, pekmeza, suhog mesa, prerađevina od meda – propolis, rakija medovača i zdrava hrana, te i u posebnim poslasticama ukrasa od čokolade, halve i tradicionalnih kolača. Na sajmu ćete također moći zateći izlagače koji prave ručno rađene čestitke za blagdane, dječije paketiće, rukotvorine (ručno rađen nakit, proizvodi od vune,slike…) i slično.

 

Bazar inače radi svaki dan od 10 do 22 sata, sa izuzetkom Badnje večeri, tj. večeras, kada će bazar biti otvoren do ponoći!

 

Večeras uživajte u kuhanom vinu i čaju, te proizvodima Mesnice Brajlović, uz poseban Božićni muzički mix! Kuhano vino možete probati po cijeni od 1,5 KM, čaj 0,5 KM, a pljeskavice po cijeni od 1,5 KM!

 

Vidimo se na Trgu Slobode!

 

Čestit Božić! :)Izvor: Kameleon

 

Članak poslao čitatelj: Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala KameleoNet-a. KameleoNet ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. KameleoNet isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.

Pošalji svoju vijest, najavi svoj događaj, promoviši sebe!

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja