Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

FOTO: Bingo danas i službeno preuzeo Interex!

Objavljeno: 17. Decembar 2014. - 15:12 | DANAS, Ja Reporter | Objavio/la: redakcija

Kompanija “Bingo” Tuzla od danas je i službeno preuzela domaći trgovački lanac “Interex”!

 

 

IF

 

 

Ugovor o akviziciji potpisali su Senad Džambić, vlasnik kompanije “Bingo” i Pierre-Yves Conan, iz francuske grupacije “Intermarche”.

 

“Ovo je veliki korak za nas. Sve je odrađeno na obostrano zadovoljstvo. Ovo je jedan od rijetkih primjera kako je jedna domaća kompanija kupila zdravu i uspješnu inostranu kompaniju. Bingo je ovim procesom pokazao da podržava domaću proizvodnju i domaće proizvođače”, rekao je vlasnik Binga Senad Džambić.

 

 

IF

 

 

Treba istaći da će preuzimanjem “Interexa”, u BiH biti otvoreno nova 24 Bingo objekta, te da niko od radnika “Interexa” neće ostati bez posla. U pitanju je broj od 709 radnika, koji će nastaviti raditi pod krovom kompanije Bingo.

 

Mjesecima je na interentu kružila i informacija o mogućem preuzimanju Binga od strane Lidla. Međutim, iz Binga su sve to danas demantovali.

 

“To su bile dezinformacije. Niko nas ne kupuje, a ova akvizicija je i jedan od dokaza toga. Lidl nam se čak nije ni obratio”, objasnila je Tatjana Paunoski, ispred Binga.Izvor: kameleon.ba

 

Članak poslao čitatelj: Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala KameleoNet-a. KameleoNet ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. KameleoNet isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.

Pošalji svoju vijest, najavi svoj događaj, promoviši sebe!

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja