Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

FOTO: Četvrti dan “Zimske čarolije 2014”

Objavljeno: 23. Decembar 2014. - 15:12 | DANAS

Novogodišnji bazar “Zimska čarolija 2014” održava se na Trgu Slobode u periodu od 10 do 22 sata, sve do 30. decembra ove godine.

 

Na Novogodišnjem bazaru učešće je uzelo oko 70 izlagača, koji dolaze iz svih dijelova BiH.

 

Svi posjetioci imaju priliku da uživaju u zabavnom programu, proizvodima proizvođača vina, rakije, pekmeza, suhog mesa, prerađevina od meda – propolis, rakija medovača i zdrava hrana, te kao posebna poslastica ukrasi od čokolade, halve i tradicionalnih kolača.

 

Na sajmu su i izlagači koji prave ručno rađene čestitke za blagdane, dječiji paketići, rukotvorine (ručno rađen nakit, proizvodi od vune,slike…).

 

 

 

“Udruženje “Kreativa” na novogodišnjem sajmu predstavlja jedan tipični brend. To su papuče od vune, papuče od prirodnog materijala punjene češljanom vunom. Cilj je da promovišemo brend, da otkupljujemo vunu od naših ovčara, da rade naše žene sa područja Tuzlanskog kantona i da proizvod i novac ostane ovdje. Proizvod je izuzetno po povoljnoj cijeni, ima porijeklo i to je jedan zdrav brend. Toplo preporučujem da svi dođu i vide taj proizvod.”, rekla nam je Sanja Mulahmetović predsjednica udruženja “Kreativa”.

 

kreativa

 

Za mališane je takođe pripremljen veliki izbor paketića, igračaka, slatkiša i raznih ukrasa.

 

kreativa 1

 

“Mi prodajemo paketiće za djecu, maske, ukrase za jelke, igračke. Pozivamo mnoge da dođu, naravno da nešto i pazare. Sve u svemu da se zabavimo i da nam bude super do Nove godine”, rekao nam je Tarik Burek ispred obrtničke radnje “Riki”.

 

 

Na sajmu možete probati kuhano vino i čaj da se malo ugrijete dok šetate.

 

kreativa 2

 

“Kod nas možete probati najbolje kuhano vino u gradu u ovim zimskim danima. Ono što očekuje od ovogodišnjeg sajma je da bude puno bolji od prošlogodišnjeg. Ja se nadam da će ovo postati neka tradicija i da ćemo iz godine u godinu biti sve bolji. Dođite, probajte!”, rekla nam je raspoložena Mirna Jovičić.

 

 Izvor: Alma Mujkić i Mađa Fočak

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja