Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

FOTO: Muzički spektakl u Zenici: Duel Dubioze kolektiv i S.A.R.S.-a oduševio nekoliko hiljada fanova

Objavljeno: 21. Decembar 2014. - 00:12 | ZABAVA

Interesovanje publike za ovaj događaj je bilo ogromno, a o tome svjedoči puna dvorana koja je rasprodana danima prije koncerta

ZENICA (AA) – U prepunoj zeničkoj Gradskoj areni večeras je više od šest hiljada gledatelja imalo priliku uživati u jedinstvenom muzičkom spektaklu pod nazivom “Red Bull Soundclash” u kojem su snage odmjerili bendovi Dubioza kolektiv i SARS, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Interesovanje publike za ovaj događaj je bilo ogromno, a o tome svjedoči puna dvorana koja je rasprodana danima prije koncerta.

 

Publika iz gotovo cijele Bosne i Hercegovine imala je priliku uživati u hitovima ova dva benda i u četiri runde nadmetanja.

 

Treba istaći da je ovo prvi Red Bull Soundclash u regionu, a priliku da prvi učestvuju imali su Dubioza kolektiv i S.A.R.S., a domaćin koji je bendove i publiku vodio kroz noć bio je poznati bh. reper Frenkie. Za muzičku podlogu pobrinuo se DJ Soul.

 

Red Bull Soundclash je orginalni koncept živog nastupa u kojem se susreću  dva benda različitih profila. Dva benda se nalaze na dva stagea koji su na suprotnim krajevima dvorane, s publikom između.

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja