Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

FOTO: Predlažemo vam neke od modela novogodišnjih frizura!

Objavljeno: 25. Decembar 2014. - 11:12 | LIFE, Ljepota

Do Nove godine preostalo je još samo šest dana. Ukoliko još niste smislile kakvu ćete frizuru imati te večeri, krajnje je vrijeme da to učinite.

 

Da bismo vam olakšali kakvu frizuru da odaberete posjetili smo neke frizerske salone u našem gradu. 

 

 

 

U frizerskom salonu “Dalma” dočekala nas je prava praznična atmosfera, raspoloženo osoblje i ukrašen ambijent.

 

dalma logo

 Frizerski salon “Dalma” (Tržni centar Omega)

 

“Za novogodišnju noć naš prijedlog su punđe, lagane lokne, pletenice izvedene na drugačiji način. Djevojke koje su navikle na ravne kose tu su ispeglane glat frizure. Što se tiče boja sada je dosta atraktivna “sombre”, “balejaž” (balayage), “flambojaž”. Što se tiče toplih tonova to je “burgundy” boja dosta nosiva ove zime i “blond” zagašeni, bakarni tonovi. Što se tiče cijena frizura kreću se od 15 KM do nekih 30 KM”, rekla nam je Dalma Suljagić vlasnica salona “Dalma”. 

 

 

 

 

 

Ništa manje raspoložena ekipa nije bila ni u frizerskom salonu “Aida”. Zatekli smo radnu atmosferu i veliki dio zaposlenog osoblja. 

 

aida logo

 Frizerski salon “Aida” (Tržni centar Slatina)

 

“Najsvečanije frizure su punđe. Može se jedan dio kose podići, jedan pustiti. Međutim, skroz podignuta frizura je uvijek najmodernija. Uglavnom niske punđe se nose, sa nekim talasima, loknicama. Što je najbitnije frizura mora da odgovara lično mušteriji, da odgovara njenom tenu, od boje kose, oblika lica, stila. Kompletno šišanje i frizura sa svim dodacima( specijalni preparati) na kratku kosu je 15 KM, na dužu kosu je 20 KM. Cijene punđi kreću se od 20 KM do 40 KM u zavisnosti od težine frizure.”, rekla nam je Aida Omerović vlasnica frizerskog salona “Aida”. Izvor: Alma Mujkić i Mađa Fočak

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja