Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Goluža: BiH je ozbiljan protivnik u Kataru

Objavljeno: 24. Decembar 2014. - 12:12 | SPORT

Uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru, selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža, izjavio je kako je rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ozbiljan protivnik, prenosi Anadolu Agency.

 

Goluža je procijenio kako je reprezentacija BiH već do sada napravila izvanredan rezultat protiv kvalitetne reprezentacije Islanda u kvalifikacijama.

 

“Sve im se poklopilo, jako dobro su odigrali i zasluženo su se plasirali. Sigurno je da su napravili veliki podvig, jer niko od njih u BiH, možda, nije to očekivao jer su znali sa kakvim se protivnikom susreću. Vjerovali su u sebe i moj kolega Marković je jako dobro posložio ekipu. I kad su gubili, vjerovali su da mogu pobijediti i to im se vratilo na kraju”, izjavio je Goluža.

 

Goluža je kazao i kako poznaje igrače bh. reprezentacije i selektora, ali da se u ovom trenutku ne zamara protivnicima, fokusiran je na što bolju pripremu svojih igrača i samo na prvu utakmicu koja očekuje hrvatsku ekipu, a to je utakmica sa Austrijom.

 

“Grupa je takva da nema prostora da se ikoga potcjenjuje. Njihovi igrači igraju u Bundesligi i kad smo bili u naponu snage, s njima smo odigrali izjednačeno, što najbolje govori o kakvom se protivniku radi”, kazao je Goluža govoreći o grupi.

 

Tunis, Makedonija i Iran već su počeli sa pripremama, što je nekoliko dana prije početka priprema hrvatskih rukometaša. Goluža kaže kako tih nekoliko dana puno znači te da Makedonija ima prednost što puno igrača igra zajedno u istim, domaćim klubovima.

 

Utakmica Hrvatske sa BiH je posljednja, tako da je Goluža do tada najavio kako će više znati i jasno definirati pristup igri.Izvor: AA/scsport.ba

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja