Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Googleov božićni poklon – samovozeći automobil

Objavljeno: 25. Decembar 2014. - 15:12 | Tech

Google je  predstavio svoj prvi, potpuno funkcionalni samovozeći automobil, objavila je tvrtka. “Danas predstavljamo najbolji božićni poklon koji smo mogli zamisliti: prvi prototip samovozećeg automobila”, priopćio je Google.

 

Taj tehnološki div najavio je u svibnju da će razviti potpuno autonomna vozila koja će se ulicama kretati bez vozača, pomoću brojnih senzora i kompjutora. “Otad smo razvijali različite prototipove prototipova od kojih je svaki služio testiranju različitih sustava”, navode u američkoj tvrtki. Ti specijalizirani prototipovi uključuju modele na kojima su testirani upravljanje i kočenje, kao i pojedini senzori i kompjutori.

 

“Sve smo te sustave sada ugradili u potpuno funkcionalni automobil, naš prvi prototip potpuno autonomnog vozila”, kažu u Googleu. Testni vozači će, ipak, još neko vrijeme koristiti ručne kontrole. Kompanija je najavila da će u bliskoj budućnosti testirati automobil u stvarnom prometu. “Nadamo se da se iduće godine vidimo na ulicama sjeverne Kalifornije”, ističu u Googleu.Izvor: poslovni.hr

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja