Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Iz Applea reagirali na snimke BBC-a: Duboko su uvrijeđeni

Objavljeno: 19. Decembar 2014. - 18:12 | Tech

Tim Cook i Jeff Williams iz Applea su poslali pismo radnicima u kojima navode kako se implicira da ne poboljšavaju radne uvjete 'što ne može biti dalje od istine'

Appleov šef Tim Cooke reagirao je nakon emisije BBC-a u kojoj su objavili snimke teških uvjeta u kojima radnici u Kini sastavljaju iPhone.

 

Jedan od potpredsjednika kompanije, Jeff Williams, poslao je e-mail na adrese 5000 radnika u kojem navodi kako su on i Tim Cook duboko uvrijeđeni idejom da bi Apple prekršio obećanje radnicima u njihovom opskrbnom lancu ili na neki način zavaravao kupce.

 

Britanska postaja poslala je novinare na tajni zadatak u tvornicu Pegatron u Šangaju gdje su snimali uvjete u kojima moraju raditi i kršenja pravila o radnom vremenu. Appleovi čelnici navode da se prilogom implicira da Apple ne poboljšava radne uvjete.

 

- Vjerujte mi, ništa nije dalje od istine – dodaje Williams. Ponovio je kako su u Appleu pratili tjednu satnicu više od milijun radnika u svom lancu i da je u 93 posto slučajeva zadovoljen limit od 60-satnog radnog tjedna.

 

- Možemo bolje i hoćemo raditi bolje – navodi se.Izvor: 24.hr

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja