Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Marija Šestić će u Kataru pjevati himnu SP za rukometaše

Objavljeno: 19. Decembar 2014. - 19:12 | ZABAVA

Bh. pjevačica nedavno je boravila u Parizu, gdje je sa još 23 izvođača snimala pjesmu nazvanu “Live it Win it”, što je i slogan predstojećeg planetarnog šampionata na kojem će po prvi put nastupiti rukometna reprezentacija BiH

Nekadašnja predstavnica Bosne i Hercegovine na Eurosongu Marija Šestić u januaru će putovati u Katar gdje će pjevati himnu Svjetskog prvenstva za rukometaše, koje će biti održano početkom 2015. godine u ovoj zemlji, javlja Anadolu Agency (AA).
Bh. pjevačica nedavno je boravila u Parizu, gdje je sa još 23  izvođača snimala pjesmu nazvanu “Live it Win it”, što je i slogan predstojećeg planetarnog šampionata na kojem će po prvi put nastupiti rukometna reprezentacija BiH.Šestićeva, čiji je otac Dušan komponirao državnu himnu BiH, za učešće u planetarnom projektu dobila je poziv producentske kuće “Melody Works” iz Los Angelesa. Sa kolegama u Parizu snimila je i spot za himnu SP. Marija Šestić, glazbeni pedagog i predavač na Muzičkoj akademiji u Banjoj Luci na Eurosongu BiH je predstavljala u Helsinkiju (Finska) 2007. godine sa pjesmom “Rijeka bez imena”, piše Anadolu Agency.

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja