Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

NAJNOVIJE: Ono što je Facebook danas uveo će vas oduševiti!

Objavljeno: 19. Decembar 2014. - 10:12 | Tech

d danas je opcija, koja će automatski podesiti osvjetljenje, sjenke i oštrinu fotografija, dostupna svim iOS korisnicima, dok će uskoro ovu mogućnost dobiti i Android aplikacija.

Veliki broj ljudi fotografije na Facebook objavljuje putem mobilnih aplikacija. Iz tog razloga, najpopularnija društvena mreža na svijetu riješila je da u svoju aplikaciju za pametne telefona dodata opciju automatskog poboljšavanja fotografija prije nego što ih korisnici objave na svojim profilima.

Od danas je opcija, koja će automatski podesiti osvetljenje, sjenke i oštrinu fotografija, dostupna svim iOS korisnicima. Možete i sami podešavati nivo poboljšanja, ili ga u potpunosti isključiti ukoliko vam se ne dopada krajnji izgled slike koju objavljujete na Facebook.

Cijela priča zvuči poznato, jer je tu mogućnost Google ubacio u Google+ još prošle godine.

Facebook-ovo automatsko poboljšavanje fotografija biće dostupno i korisnicima Androida, još uvijek nije poznato kad tačno, dok nije izvjesno da li će i Windows Phone korisnici imati prilike da isprobaju novu mogućnost.Izvor: telegraf.rs

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja