Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Održan turnir Enes Hodžić u JU OŠ “Mejdan”

Objavljeno: 18. Decembar 2014. - 17:12 | Ja Reporter

Danas 18.12.2014. u JU OŠ „Mejdan“ organizovan je turnir posvećen Hodžić Enesu, učeniku VIa razreda, koji je 18.11.1994. položio svoj život kao prva žrtva naše škole u ratu. Tog novembarskog dana Enes se igrao sa rođakom Asmirom u dvorištu. Ni sanjao nije da je to posljednja igra iz koje on neće izaći kao pobjednik.

 

Rat je ukrao Enesa od njegovih najmilijih, lišio svijet jednog budućeg čovjeka, pjesničke duše, talentovanog mladog umjetnika i najboljeg učenika osnovne muzičke škole, odličnog učenika naše škole…

 

Samo za našeg Enesa danas se u školi održalo takmičenje učenika 6. razreda četiri tuzlanske osnovne škole,i to OŠ „Tušanj“, OŠ „Brčanska Malta“, OŠ „Sjenjak“ i domaćin OŠ „Mejdan“.

 

Mi ne želimo zaboraviti…Današnji turnir je dokaz da Enes još uvijek živi u nama, svojoj školi, sa svojom porodicom i kao neraskidivi dio svoje domovine. On je oplemenio naš život svojom nevinošću, a mi ćemo se truditi da sačuvamo Enesa i svu stradalu nedužnu djecu i njihov život od zaborava.

 

Novinarska sekcija OŠ „Mejdan“

 

Članak poslao čitatelj: Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala KameleoNet-a. KameleoNet ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. KameleoNet isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.

Pošalji svoju vijest, najavi svoj događaj, promoviši sebe!

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja