Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Ove četvorke su pravo božićno čudo

Objavljeno: 25. Decembar 2014. - 18:12 | DANAS

MANDA SALLASKA iz Kansasa dobila je trudove u 25. tjednu trudnoće. Hitno je prebačena u bolnicu gdje je rodila, a prognoze nisu bile najbolje. Četvorke su došle na svijet 24. rujna i od tada njihovi roditelji strepe za njihov život.

 

Alyssa, Carter, Miles i Bentley pri porodu su težili svaki tek oko 600 grama. No, unatoč ne baš optimističnim prognozama, mališani su dočekali svoj prvi Božić, a sada svaki od njih teži preko 2 kilograma.

 

Iako su svoj prvi Božić dočekali na intenzivnoj njezi, prognoze su sada konačno dobre, a njihova ih je mama prvi put uzela u naručje i podijelila sa svijetom svoju sreću.

 

“Božić ćemo proslaviti u bolnici, moja supruga i ja sa starijim sinom Landonom i našim malim četvorkama. S obzirom na sve što nam se dogodilo, samo želimo zajedno, kao obitelj, proslaviti rođenje našeg Spasitelja”, rekao je ponosni tata, prenosi Daily Mail.
“Nakon Nove godine konačno bi trebali biti pušteni iz bolnice”; kaže mama i dodaje: Ponosna sam na njih, napreduju i jedva čekam da budemo kod kuće”.
amandasallaska1_25122014_facebook


Izvor: index.hr

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja