Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Radio Kameleon vas poziva na proslavu 22. rođendana!

Objavljeno: 25. Decembar 2014. - 13:12 | Ja Reporter | Objavio/la: kameleon.ba

Radio Kameleon ove godine puni 22 godine!

 

Kako smo do sada navikli sve naše prijatelje i saradnike, u petak, 26. decembra 2014. godine, pravimo veliku zabavu i pozivamo sve vas da zajedno ispratimo prethodnu godinu.

 

Kao što ste i sami svjedoci, 2014. godina nije godina slavlja niti epskih uspjeha. Protesti u februaru, poplave u maju te ekonomska kriza tokom cijele godine, nanijeli su našim ljudima velike štete. Zbog toga je Kameleon odlučio da ovaj rođendan proslavi na malo drugačiji način.

 

Ovog decembra mi oživljavamo projekat “Olovka piše srcem” i zajedno sa učenicima osnovnih i srednjih škola smo napravili akciju sakupljanja paketa za djecu koja se nažalost neće moći veseliti praznicima, po principu jedan razred jedan paket. Ova akcija je rađena proteklih godina i imala je veliki odjek kao jaka poruka zajedništva u teškim trenucima.

 

22. rođendan Kameleon će proslaviti zajedno sa građanima Tuzle, uz zabavni program koji su spremili učenici osnovnih i srednjih škola iz Tuzlanskog kantona. Proslava će se održati na Trgu Slobode sa početkom u 12:30 sati.

 

Svi koji žele da doniraju paketić moći će to uraditi sutra na Trgu Slobode.Izvor: kameleon.ba

 

Članak poslao čitatelj: Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala KameleoNet-a. KameleoNet ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. KameleoNet isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.

Pošalji svoju vijest, najavi svoj događaj, promoviši sebe!

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja