Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Šta je bilo najtraženije na internetu u 2014-toj

Objavljeno: 20. Decembar 2014. - 09:12 | Tech

Kompanija Google objavila je svoj godišnji izvještaj vezan za najtraženije termine na internetu.

 

Najpopularnij pretraživač na internetu milionima ljudi širom svijeta služi za traženje najrazličitijih stvari, a ove su godine u smislu globalnog pretraživanja bili sportski događaji, ličnosti, fenomeni vezani za pop kulturu…

 

Google je obznanio deset najtraženijih termina u 2014. godini. Na desetom mjestu su Olimpijske igre, koje su ove godine održane u ruskom Sočiju, a ispred njih je Disneyjev film “Frozen” na devetom mjestu.

 

Osmi najtraženiji termin bila je Islamska država, odnosno ISIS, a korisnici interneta su bili zainteresovani i za Conchitu Wurst, pobjednicu ovogodišnjeg Eurosonga. Šesto mjesto zauzela je igra Flappy Bird, dok je peto mjesto pripalo “ledenom izazovu”, odnosno ALS Ice Bucket Challengeu.

 

Na četvrtom mjestu je kompanija Malaysia Airlines, zbog dvije katastrofalne nesreće, dok je ebola na trećem mjestu. Drugi najtraženiji pojam na internetu u 2014. je Svjetsko prvenstvo u nogometu odigrano ove godine u Brazilu, dok je najtraženije bilo ime slavnog komičara Robina Williamsa koji je u ovoj godini počinio samoubistvo, piše je Business Insider a prenosi eXtra.ba

 

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja